Page 23 of 366: Perjumpaan Rahsia JPM

Assalamualaikum, ini merupakan perjumpaan rahsia yang sengaja didedahkan untuk tatapan ramai. Dah tak rahsialah bila dah update entry ni.hahaha. Setelah setahun berpisah dan berehat dari arena politik kampus, Jawatankuasa Perwakilan Mahasiswa 2009/2011 telah membuat perjumpaan beserta makan malam bagi membincangkan isu-isu semasa di kampus dan juga arena politik tanah air.

Bak kata ahli politik, ” Sekali berpoliti, gian nak berpolitik “. Politik dan mahasiswa memang tak dapat dipisahkan. Mahasiswa seharusnya lebih peka dengan arus poltik semasa kerana mahasiswa pelapis generasi muda. Dah-dah, nanti aku update satu entry khas bab politik kampus.:)

Rindu my team mates yang bertungkus-lumus menyelesaikan masalah mahasiswa di kampus Universiti Kuala Lumpur cawangan Lumut (UniKL MIMET). Harap dapat bekerja bersama-sama dengan korang lagi. Thanks all.

Jawatankuasa Perwakilan Mahasiswa 2009/2011

Cabaran 2012: Perjumpaan Rahsia JPM by
  • apad

    24 January 2012 #1 Author

    kurus lak aku kt pic fiuzz ni.. pic kocot lak besar gile…

    maybe sbb 3D… hahaha
    apad recently posted..Bagaimanakah hari anda?My Profile

    Reply

    • fiuzzhafiz

      24 January 2012 #2 Author

      3D yang sangat mengancam. gerun aku tengok gambar 3D guna HTC Evo 3D tu. ko memang dah kurus apad.hehe

      Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Inspired Magz